Lukáš Rusňák

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Idú naproti dnešnej dobe

Mladý človek = hrable, kefa, kladivo, lopata, špinavé ruky, napriek tomu stále s úsmevom. STOP! Je toto rovnica predstavy moderného študenta?
Prečo sa nevydať po stopách overenej cesty väčšiny? Môžeme predsa sedieť doma za zatvorenými dverami v pohodlí vlastnej izby, alebo vyraziť si večer do obľúbeného baru, na diskotéku či hudobný festival. Počkať, hudobný festival je ale predsa to, prečo sa môže rovnica uvedená hore stať realitou.

Vidieť, poznať, vedieť… Ako malý chlapec som si kúpil hru s týmto názvom a ani som nevedel, že mi bude raz na niečo užitočný. Ak neuvidíš, tak nespoznáš, ak nespoznáš, nebudeš ani vedieť a ak nevieš, možno ani neuveríš tomu, čo sa deje práve teraz na ranči v Kráľovej Lehote.

Cez 300 mladých ľudí prišlo sem, aby strávili leto inak, aby šli naproti dnešnej dobe! Nie je to len tým, že pracujú bez nároku na odmenu a pripravujú festival, čo by už spojením ich šťastného výrazu bolo samo o sebe raritou. Títo ľudia sa stanú jednou veľkou rartiou, ktorá bude ťahať za jeden povraz, ide im predsa o veľa, všetkým dokonca o to isté, každý z nich chce byť “Jednoducho s ním”. Sú pripravení urobiť pre to všetko a vytvoriť rovnakú cestu pre tisícky ďalších ľudí.

Bez ohľadu na to, či sú katolíci, protestanti alebo evanjelici, vozia sa na rovnakej vlne, chcú vystavať cestu pre Božie kráľovstvo a práve teraz sa odhodlali pripraviť Campfest pre všetkých, ktorí prídu od 31. júla do 3. augusta navštíviť jeden z najväčších festivalov na Slovensku. Celkovo spolu prežijú 11 dní, spoznajú nových ľudí, zakorenia nové priateľstvá a zažijú rozhovory, v ktorých budú môcť ísť do hĺbky a úplnej úprimnosti a rásť vo vzťahu s Pánom.

Ja som to už zažil, čo ty? Nepremárni šancu a príď sa pozrieť, čo pre teba dobrovoľníci pripravili! Viac o festivale nájdeš na campfest.sk

Campfest | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014